weallty banner

Kuurbehandelingen

CAVIAR SYSTEM

CAVIAR SYSTEM

| REVITALISEREND, HERSTELLEND, GLOBAAL ANTI-AGING EFFECT

HET NIEUWE PROFESSIONELE GELAAT SYSTEEM DAT TEKENS VAN VEROUDERING VERTRAAGT, VOOR EEN ONTEGENZEGGELIJK VERJONGDE HUID

CAVIAR SYSTEM is het vernieuwde revitaliserende en herstellende programma dat chrono-veroudering vertraagt en de huid diep remineraliseert. Het gecombineerde gebruik van het nieuwe Coal-Black Mask en Caviar Mask, samen met de exclusieve Luxury Caviar behandeling, corrigeert tekenen van veroudering op gelaat, hals en decolleté, waardoor de huid strak en stralend blijft, voor een meer gedefinieerde en onmiskenbare jongere look.

 

1 sessie (60 min) per week gedurende 3 weken - € 240

#NOFILTERBEAUTY SUPREME

#NOFILTERBEAUTY SUPREME

| DE HOOGSTE UITDRUKKING VAN WARE SCHOONHEID

Innovatieve 3 fase behandeling die de nieuwste technologie en actieve principes van drie wonderbaarlijke maskers toepast, die in synergie werken met de speciale prebiotische activator voor het bestrijden van oxidatieve stress en het vertragen van het innerlijke degeneratieve glycatie proces, welke één van de hoofdfactoren is van huidveroudering. Als een fotofilter, herstelt de huid onmiddellijk haar frisheid en vitaliteit, terwijl tekens van veroudering worden vervaagd en vervangen door een gladde, bijgevulde en stralende huid.

1 sessie (60 min) per week gedurende 3 weken - € 240

GLYCO PEEL TREATMENT

GLYCO PEEL TREATMENT

| PERFECTIONEREND, GLADMAKEND, VERHELDEREND

De Gerard's Laboratoria zijn trots u een exclusieve behandeling op basis van Glycolzuur aan te bieden. Vanwege zijn exfoliërende eigenschappen transformeert Glycolzuur het algemene uiterlijk van de huid en geeft het een betoverende, onberispelijke uitstraling aan het gelaat.

Glyco Peel is de ideale behandeling voor elke huid die imperfecties zoals onregelmatige textuur, acné, verwijde poriën, verkleuring, verslapping, droogte, tekens en rimpels wilt vervagen en de huid laten stralen als nooit tevoren. 

Ontdek deze behandeling die uw huid zal vernieuwen en als nooit tevoren zal laten stralen!

1 sessie (60 min) per week gedurende 3 weken - € 250

RECREAGE

RECREAGE

| PERFECTIONEREND, EPIGENETISCHE, RESURFACING EFFECT

De regenererende kracht van Alpha-Hydroxy Zuren ontmoet de ultieme epigenetische technologie in dit ultra-perfectionerende gezichtsritueel dat de leeftijd van de huid herprogrammeert met een ongelooflijk resurfacing-effect. Het heeft een efficiënte werking op verwijde poriën, rimpels, huiddyschromie en acnelittekens, met een nog nooit eerder gezien verhelderend effect.

1 sessie (60 min) per week gedurende 4 weken - € 250