weallty banner

Losse Behandelingen

MINI

MINI

| FRISSE SNELLE BOOST

Ideaal voor jonge huidjes en voor mensen die weinig tijd willen/kunnen investeren in een gelaatsverzorging. De verzorging wordt steeds aangepast aan de behoefte van uw huid. Het bevat (bijna) alle onderdelen van de intensieve gelaatsverzorging, uitgezonderd de uitgebreide gelaatsmassage.

60 min - € 51

ESSENTIAL FACE REGIME

ESSENTIAL FACE REGIME

| REINIGEND, GLADMAKEND, HYDRATEREND

Dit "essentiële schoonheidsritueel" is de eerste stap om de huid diep en zacht te reinigen. Het reinigt de poriën en verwijdert onzuiverheden en bevordert een betere cellulaire ademhaling en uitwisseling. De huid wordt fris, stralend en glad, klaar om verder te profiteren van de volgende specifieke gezichtsbehandelingen.

 

90 min - € 56

PURESENSE

PURESENSE

| REINIGEND, ANTI-IMPERFECTIE, MATTEREND

Dit “7-acties" systeem is speciaal ontworpen als remedie voor: huidimperfecties, een doffe en glanzend uitziende huid, een ongelijkmatige huidtextuur, verwijde poriën, acne en mee-eters. Het reguleert de talgproductie, verzacht irritaties en roodheid veroorzaakt door acne. Deze behandeling verzacht de huidtextuur en bevordert de celvernieuwing, waardoor de teint uniform en onberispelijk blijft.

 

75 min - € 61

EYE-DEFINE

EYE-DEFINE

| SHOCK LIFTING VAN HET OOGCONTOUR

Behandeling met een globale anti-aging werking om tekenen van veroudering op het gezicht tegen te gaan met een intensieve en gerichte werking op de oogcontour. De synergetische combinatie van liftende ingrediënten, specifieke technologieën en ontspannende en verkwikkende bewegingen, verjongt de ogen onmiddellijk en herstelt de frisheid, uitstraling en elasticiteit van de huid.

 

90 min - € 70

MAGIC HONEY FACE

MAGIC HONEY FACE

| HYDRATEREND , VERZACHTEND, GLADMAKEND

Magic Honey Face is een intens hydraterende, voedende en anti-oxiderende behandeling met een anti-aging werking voor de huid. Het Magic Honey Mousse Mask, met zijn unieke ‘fluffy’ en zachte sorbet structuur, heeft een zachte florale aromatherapie welke de zintuigen harmoniseert. De honing die het bevat is afkomstig uit de fruitgaarden van het Gardameer en geeft de huid onmiddellijke vitaliteit aan diepe voeding en hydratatie. De rijstkiem die het bevat geeft een liftende werking en maakt de weefsels compact en stevig.

 

90 min - € 61

CALMSENSE

CALMSENSE

| VERZACHTEND, IN BALANS BRENGEND, ANTI-ROODHEID

Exclusieve anti-roodheid shockbehandeling, ideaal voor het minimaliseren van huidimperfecties die typisch voorkomen bij een gevoelige/prikkelbare huid en bij mensen met couperose/rosacea. Het herstelt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, beschermt tegen agressie van buitenaf en bevordert een egale teint. Voor een goed gehydrateerde, gekalmeerde huid.

 

90 min - € 62

LIFT INTENSE

LIFT INTENSE

| GLADMAKEND, LIFTEND, HYDRATEREND

Deze behandeling heeft een dubbele intensieve werking: liftend - voor de huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont - en onmiddellijk anti-stress effect - voor een jongere huid. Door de natuurlijke productie van elastine en collageen te stimuleren, elimineert het tekenen van vermoeidheid en kleine rimpels, met een onmiddellijk en langdurig liftend effect.

 

90 min - € 64

VITAMINIC MASK

VITAMINIC MASK

| VERHELDEREND, VERKWIKKEND, ZUURSTOF VERBETEREND

Intensieve verkwikkende behandeling, ideaal voor de verstikkende, gevoelige en gedevitaliseerde huid. De krachtige mix van vitamine A en C neutraliseert snel de schadelijke werking van vrije radicalen en bevordert de celvernieuwing. De huid ziet er zichtbaar vernieuwd en zuurstofrijk uit. De teint wordt uniformer en frisser.

 

90 min - € 70

RE-WHITE AGE CONTROL

RE-WHITE AGE CONTROL

| ANTI-VLEK, UNIFORM MAKEND, VERHELDEREND, ANTI-VEROUDERING

Deze cosmeceutisch geïnspireerde behandeling is de perfecte oplossing om afscheid te nemen van vlekken en tekens, verhoornde en doffe huid. Door de activiteit van het tyrosinase te reguleren, vertraagt het en voorkomt het de vorming van melanine, wat leidt tot huiddyschromie. Als gevolg hiervan wordt de teint uniform en stralend, voor een zichtbaar jongere uitstraling.

 

90 min - € 70

DNA VEIL

DNA VEIL

| EERSTE RIMPELS VERMINDEREND, VERKWIKKEND, HERSTELLEND

De efficiënte oplossing om de eerste tekenen van veroudering in het gezicht aan te pakken: fijne lijntjes, expressie rimpels, gebrek aan tonus en een doffe huid. De combinatie van elastine en marien DNA geeft de huid een vitaliteit boost en versnelt het herstelproces van de cellen, waardoor rimpels zichtbaar worden verminderd en de gezichtscontour opnieuw wordt gedefinieerd.

 

90 min - € 75

GOLD INFUSION

GOLD INFUSION

| ANTI-AGING, VERHELDEREND, ANTI-OXIDEREND, TONUS VERBETEREND

Buitengewone herstructurerende gezicht behandeling die de vitaliteit en turgor van de huid hersteld. De speciale actieve ingrediënten zoals Collageen, Elastine en Hyaluronzuur werken in synergie voor een langdurige hydratatie, lifting van de weefsels en maakt het gezicht stralend, door de tekenen van veroudering te vervagen. Bladgoud geeft een stralende tint en werkt als een algemene filler.

 

90 min - € 77

MATRICOL RESTORE

MATRICOL RESTORE

| ABSOLUTE LIFTING

De fijnste anti-aging behandeling met elastine en collageen in zeer zuivere en geconcentreerde vorm. Dankzij de buitengewone hydraterende, elasticiteit verbeterende en hermineraliserende eigenschappen wordt de huid onmiddellijk compacter, steviger en strakker, terwijl rimpels zichtbaar worden verminderd.

 

90 min - € 85

COAL-BLACK MASK

COAL-BLACK MASK

| PERFECTIONEREND, ONTGIFTEND, REINIGEND

Geïnspireerd door de Aziatische schoonheidsrituelen, perfectioneert buitengewone gezichtsmasker gemaakt van 100% natuurlijke Bamboe houtskoolvezel, met krachtige opnieuw in balans brengende eigenschappen, de huid dankzij het innovatieve concentraat van actieve bestanddelen met zuiverende en uniform makende eigenschappen. 
De synergetische werking van de masker-componenten zuivert de huid in diepte, waardoor deze onmiddellijk stralend, glad en stevig wordt.
De speciale aanbreng-techniek verzekert een optimale opname van de actieve bestanddelen, alsook een onmiddellijk zichtbare en voelbare lifting van de jukbeenderen en het ovaal.
 
90 min - € 85
CAVIAR MASK

CAVIAR MASK

| REGENEREREND, HERSTRUCTUREREND, LIFTEND

De Gerard’s Laboratoria hebben Caviar Mask gecreëerd, een innovatief, ultra-perforerend gelaat gel-masker met een onmiddellijk vormgevend effect. De prachtige formule herstelt tekenen van veroudering dankzij het synergetische mechanisme van extract van Grijze Kaviaar, Hyaluronzuur en Collagen. Voor een gerichte en goed presterende behandeling wordt het masker aangebracht met de specifieke Mozaïek Techniek. 
De huid wordt vernieuwd, de gelaatscontouren worden hervormd en te huidtint wordt stralend.
 
90 min - € 85
LUXURY CAVIAR

LUXURY CAVIAR

| GLOBALE ANTI-AGING

De energie in grijze Kaviaar in zijn puurste en meest geconcentreerde vorm wordt gevonden in deze behandeling die is ontworpen voor de vochtarme, gestreste, rijpe of vroegtijdig verouderde huid. De chrono-cosmetische actieve bestanddelen worden geleidelijk vrijgegeven door de celvernieuwing te bevorderen en te stimuleren. Ze helpen rimpels en tekenen van expressie te elimineren en de gezichtscontour opnieuw te definiëren.

 

90 min - € 83

GLYCO PEEL TREATMENT

GLYCO PEEL TREATMENT

| PERFECTIONEREND, GLADMAKEND, VERHELDEREND

De Gerard's Laboratoria zijn trots u een exclusieve behandeling op basis van Glycolzuur aan te bieden. Vanwege zijn exfoliërende eigenschappen transformeert Glycolzuur het algemene uiterlijk van de huid en geeft het een betoverende, onberispelijke uitstraling aan het gelaat.

Glyco Peel is de ideale behandeling voor elke huid die imperfecties zoals onregelmatige textuur, acné, verwijde poriën, verkleuring, verslapping, droogte, tekens en rimpels wilt vervagen en de huid laten stralen als nooit tevoren. 

Ontdek deze behandeling die uw huid zal vernieuwen en als nooit tevoren zal laten stralen!