weallty banner

Ontspannend

Ritual Treatment

Ritual Treatment

| HYDRATEREND, VOEDEND, VERWENNEND

Olie van Zoete Amandelen, olie van Kokos en boter van Karité: het beste wat de natuur heeft gecreëerd neemt de vorm aan van een kaars. Haar vlammen smelten deze kostbare ingrediënten die, doorheen de massage, de huid intens voeden, verstevigen en hydrateren. Een verwarmend en poli-sensorieel ritueel die lichaam en ziel verwennen, in diepte ontspannend. De huid is zijdezacht, de zintuigen zijn verwend door een warme knuffel. De massage wordt gepersonaliseerd naar uw behoeften met de keuze uit ontspannende, verstevigende, drainerende of hermodellerende technieken.

45 min - € 56

Oriental gems

Oriental gems

| HYDRATEREND, VERZACHTEND, HERSTELLEND

Oriental Gems is een super-hydraterende lichaamsbehandeling met buitengewoon verzachtende en herstellende eigenschappen, ontstaan uit de mix van twee kostbare elixirs: Monoï en Argan Olie. Het ritueel start met een scrub massage van de huid met Coffee Mix, een poeder van gevriesdroogde koffie, welke wordt gecombineerd met Argan Massage Oil voor het verzachten, vernieuwen en diep voeden van de huid. De scrub wordt verwijdert met warme kompressen en het lichaam wordt verfrist met het verkwikkende Cumcumber Water Spray. Vervolgens wordt het lichaam verwend met een ontspannende en verzachtende massage, uitgevoerd met MonoÏ Butter, de speciale boter die de huid hydrateert en soepel maakt, en de zintuigen wkt met delicate aroma van Tiaré Bloemen.

40 min - € 45

Hot Stone

Hot Stone

| WELZIJN VOOR HET LICHAAM,
STRELINGEN VOOR DE ZIEL

Deze heel speciale massage, welke gebaseerd is op energie therapieën, heeft een positieve invloed op het in evenwicht brengen van lichamelijke energie met psychische energie. Hieruit ontstaat een perfecte harmonie van ons wezen, welke voorkomt uit een volledig natuurlijke behandeling, waarbij Gerard's filosofie volledig wordt gerespecteerd.

Rug:              30 min - € 30
Lichaam:      60 min - € 84

Cosy Treatment

Cosy Treatment

| HARMONISEREND, VERWENNEND, COMFORT GEVEND

Geïnspireerd door de magische “Cosy” sfeer en het idee om de tijd te nemen om voor zichzelf te zorgen. Dit exclusieve in balans brengende en comfortgevende ritueel verwent het lichaam en geest met zijn zoete warme en weelderige geur. Ideaal om de huid te hydrateren, te voeden en te verzorgen, geeft het een algeheel gevoel van welzijn en ontspanning.

60 min - € 61

Taurumi

Taurumi

| HARMONISEREND, ONTSPANNEND, IN BALANS BRENGEND

Ontdek dit exclusieve multi-sensorièˆle ritueel die de zintuigen verwent en de energieknopen losmaakt doorheen ontspannende omhelzende bewegingen en de typische aroma’s van de Polynesische traditie.

De neurocosmetische eigenschappen van de kostbare fyto-derivaten die worden gebruikt, samen met de golvende bewegingen, welke de golven van de zee nabootsen, verzorgen een algemeen gevoel van rust en een diep gevoel van harmonisatie tussen geest en lichaam.

30 min - € 40

AyurGerard's Face

AyurGerard's Face

| BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST

De oorsprong van de AyurGerard's Face ligt in de eeuwenoude Indiase massagekunst, waarbij het perfecte balans tussen lichaam en geest centraal staat, met als doel het volledig in balans brengen van de energieën van het lichaam.

Dit is een massage van hoofd, schouders en nek waarbij gebruik wordt gemaakt van aromatische oliën en het opwarmen van bijzondere energiepunten. Door deze punten te bewerken komen energieblokkades vrij en kan de energie weer normaal stromen.

Maak kennis met de vijf exclusieve aroma's van de Gerard's Spa Oils en personaliseer zo jou eigen AyurGerard's Face massage. 

30 min - € 45