Lichaam

Oriental gems

Oriental Gems is een super-hydraterende lichaamsbehandeling met buitengewoon verzachtende en herstellende eigenschappen, ontstaan uit de mix van twee kostbare elixirs: Monoï en Argan Olie.
Het ritueel start met een scrub massage van de huid met Coffee Mix, een poeder van gevriesdroogde koffie, welke wordt gecombineerd met Argan Massage Oil voor het verzachten, vernieuwen  en diep voeden van de huid.
De scrub wordt verwijdert met warme kompressen en het lichaam wordt verfrist met het verkwikkende Cumcumber Water Spray.
Vervolgens wordt het lichaam verwend met een ontspannende en verzachtende massage, uitgevoerd met MonoÏ Butter, de speciale boter die de huid hydrateert en soepel maakt, en de zintuigen wkt met delicate aroma van Tiaré Bloemen.

Gold infusion body

Wikkel je huid met de gloed van goud: Gold Infusion Body is geboren, de nieuwe behandeling die, in één enkele sessie, het silhouet afslankt en remodelleert.
Ideaal als drainerende en afslankende behandeling en ook perfect voor het versterken en verlengen van de bruine kleur.
Het silhouette is geherdefinieerd en ziet er slanker uit. De huid is meteen stralend, flueelachtig, compact en de bruining blijft langer behouden.

Ritual treatment

Ritual candles
De vlammen van de Ritual Candles stralen vier weelderige essenties uit, elk corresponderend aan een element van de tekenen van de Dierenriem. Lichaam en geest zijn in constante behoefte van verschillende prikkelingen. Laten we onszelf verwennen met een magisch moment en versterk het welzijn van de massage met deze kaarsen. Laat u verwennen door het frisse marine aroma van Aqua (Water), het stimulerende boeket van Aria (Lucht), de sensuele warmte van Fuocco (Vuur)
en de kruidige geur van Terra (Aarde). De massage zal omgetoverd worden in een nieuwe verrukkelijke ervaring.

Ritual treatment
Amandelolie, Kokosnootolie en Kariteboter: de meest geraffineerde geschenken van de natuur opgesloten in een kaars om het lichaam te verzorgen en te verwennen. De vlammen van de kaarsen smelten deze schitterende substanties vrij welke tijdens de massage voedende, verstevigende en intens hydraterende effecten hebben op de huid. Laten we onszelf verwennen met de speciaal voor ons geschikte massage. Selecteer de ideale remedie tussen de opwekkende, ontspannende, antistress of herstellende massage voor zowel mannen als vrouwen.

Hot Stone massage

Magische gewaarwordingen van exotische kuuroorden.

Vulkanische stenen: warm, trillingen van energie.

De vulkanische stenen stellen juweelkistjes met frequenties, kleuren en warmte voor. Verwarmd en aangebracht op de chakra punten van het lichaam, geven ze trillingen door en laten energieën vrij die rust en welzijn inblazen.
De invloed van de stenen verbindt zich aan de Ayurvedische massage: handelingen die zich uitdrukken door langzame omhullende bewegingen in staat om te ontspannen en de spanningen van lichaam en geest op te heffen, met een buiten-gewoon harmoniserend en terug in evenwicht brengend effect.

Chakra Stone Massage: het welzijn voor het lichaam, strelingen voor de ziel.

Chakra Stone Massage: de ziel en het lichaam houden op met aparte wezens te zijn, maar smelten samen in deze heerlijke momenten, waarin alleen uw ontspanning telt. Een subliem moment, dat de dagelijkse routine doorbreekt, een duizend jaar oude behandeling, om zo een oase van rust voor uzelf te vinden.
Deze heel speciale massage, welke gebaseerd is op energie therapieën, heeft een positieve invloed op het in evenwicht brengen van lichamelijke energie met psychische energie. Hieruit ontstaat een perfecte harmonie van ons wezen, welke voorkomt uit een volledig natuurlijke behandeling, waarbij Gerard's filosofie volledig wordt gerespecteerd.

Chocolat massage

De massage die u vertroetelt.

Chocolat massage

De cacao, een bron van geluk: rijk aan positieve effecten.

De cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter, met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermenden anti-verouderende werking: de minerale zouten, met hun herstellende werking: de looistof met zijn afslankende werking. Zijn alcaloide, de theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, de substantie die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en goed humeur.

Chocolat Massage: uniek, magisch, onuitsprekelijk.

Chocolat Massage: de "massage die u vertroetelt". Verzachtend en "gulzig", een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn: een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden.
De gewaarwordingen en effecten van onze "Chocolat Massage" geven een speciale voldoening: hij geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar hij verzacht en voedt de huid van ons lichaam.

Bamboo treatment

Bamboo en reflexologie: de nieuwe grens van totale wellness.

Bamboo treatment

Bamboo treatment: het herverkrijgen van psychische en fysieke wellness.

Golven van welzijn verspreiden zich door uw hele lichaam en prikkelen uw geest:
Gerard's Bamboo Treatment vermindert spanningen, stimuleert zintuiglijke waarnemingen, heractiveert de bloedcirculatie, herstructureert het silhouet en maakt de huid glad. Dankzij zijn vochtafvoerende, ontspannende en vermoeidheid verdrijvende functie is deze Bamboo massage zowel geschikt voor vrouwen (vooral bij cellulite) als voor mannen (ideaal voor sporters).
De protagonisten in de Bamboo Treatment zijn: Bamboo Stokken, Bamboo Massage Olie en de aromatherapeutische Bamboo Kaars welke met haar frisse, exotische en citrusfruitige geur, het effect van het ritueel versterkt.

Lichaamsmassage

Rug- nek- en schoudermassage

Voetmassage

Hoofdmassage