weallty banner

Gelaat


AQUASENSE

AQUASENSE

| HYDRATATIE & DROGE HUID

Het hydraterend, beschermend en comfort gevend systeem ontworpen voor normale tot zeer droge huidtypes. Innovatie en kwaliteit worden gecombineerd in de goed presterende formules van het product van botanische en marine oorsprong, die het natuurlijke vermogen van de cel om water vast te houden vergroten, zodoende een diepe en langdurige hydratatie geven. Verwen uw huid en geniet de hele dag van een zachte, frisse en egale teint.
CALMSENSE

CALMSENSE

| VERZACHTEND, IN BALANS BRENGEND, ANTI-ROODHEID

Uw dagelijkse bondgenoot die effectief helpt te voorzien in de behoeften van gevoelige, reactieve of couperose huidtypes. Het herstelt de afweer van de huid, beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf en verlicht psychosomatische reacties veroorzaakt door stressvolle situaties, waardoor de algehele roodheid zichtbaar wordt verminderd en het vochtgehalte in evenwicht wordt gebracht.
PURESENSE

PURESENSE

| ONREINE, VETTE & ACNÉ HUID

Deze systeemoplossing is speciaal ontworpen om huidimperfecties, een doffe en glanzende huid, een ongelijkmatige huidtextuur, verwijde poriën, kleine vlekjes en mee-eters, aan te pakken. Deze complete remedie is ideaal om gecombineerde, vette of onreine huidtypes te zuiveren en in evenwicht te brengen. Het regelt de productie van talg; verzacht de roodheid en irritaties van de huid veroorzaakt door acne; maakt de huidtextuur glad en bevordert de celvernieuwing, waardoor de teint uniform en onberispelijk blijft.

RE-WHITE AGE CONTROL

RE-WHITE AGE CONTROL

| ANTI-VLEK, UNIFORM MAKEND, VERHELDEREND, ANTI-AGING

De innovatieve schoonheidslijn met cosmeceutische inspiratie voor het gelaat, de hals en het decolleté, gemaakt om de intensiteit en omvang van door de zon, ouderdom of post-imperfectie veroorzaakte vlekken te verminderen, en om de huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door fotoveroudering, wat de oorzaak kan zijn van nieuwe huidvlekken. Het geeft de huid een uniforme, frisse en stralende teint en een jongere uitstraling, ongeacht de leeftijd.

SOYSOY JALURACTIVE

SOYSOY JALURACTIVE

| OXYGENEREND & ANTI-OXIDEREND

De perfecte oplossing op maat voor een gestreste huid die lijdt aan hoge oxidatieniveaus, wat vervolgens leidt tot een doffe teint en het verschijnen van vlekken en fijne lijntjes. Het geeft je huid alle energie en hydratatie die het nodig heeft om het zelfverdedigingsvermogen van de cellen te versterken wat nodig is om te beschermen tegen omgeving en fysiologische stress. De formule bevat een hoge concentratie aan Hyaluronzuur - met zowel een laag- als een hoogmoleculair gewicht - dat doordringt tot in de diepste huidlagen en de productie van collageen en elastine stimuleert, fundamenteel voor het verstevigen van uw huid, het gladstrijken van eerste rimpels en om beschadigingen veroorzaakt door vrije radicalen efficiënt te bestrijden.

GENACTIVE

GENACTIVE

| ANTI-RIMPEL& VERSTEVIGING

De ideale remedie om de veroudering van de huid tegen te gaan en haar jeugdigheid te verlengen. De werkzaamheid van deze lijn ligt in de mix van marine actieve principes die de celmembranen beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen veroorzaakt door zowel interne factoren - zoals hormonaal onbalans - als externe factoren, zoals UVA-, UVB- en IR-stralen, verantwoordelijk voor schade door fotoveroudering. De derma-compatibele formules van de producten voorkomen het verval van de dermo-epidermale junctie, die in de loop van de tijd dunner wordt, waardoor het onomkeerbare huidverouderingsproces wordt geactiveerd. Rimpels en expressielijnen worden gladgestreken; de contour is soepeler en hervormd voor een stralend en verjongd gelaat.

CAVIAR

CAVIAR

| ANTI-VEROUDERING & CELVERNIEUWING

Deze kostbare lijn is geformuleerd om de belangrijkste tekenen van chrono-veroudering te corrigeren, waaronder rimpels en verlies aan stevigheid van gelaat, hals en decolleté. De algemene werkzaamheid van Kaviaar tegen veroudering wordt bevorderd door de krachtige biomimetische actieve principes, zoals Grijze Kaviaar extract, Hyaluronzuur en Marine proteïnen, die zowel overdag als 's nachts synchroon werken als een echte "cellen fabriek", de natuurlijke functies van de huid verbeteren en revitaliseren. Het gecombineerde gebruik van zowel Caviar dag- als nachtcrème, optimaliseert de algemene vernieuwing van de epidermis voor een onmiddellijk meer gedefinieerde, compacte en onmiskenbare jongere look.

MUST-HAVE FACE

MUST-HAVE FACE

| GEZICHT MUST-HAVES

Een reeks essentiële producten voor de verzorging en schoonheid van uw gelaat, geformuleerd met geselecteerde botanische en marine extracten, met opmerkelijk reinigende, exfoliërende, zuiverende en liftende eigenschappen, Gerard's must-have gelaat producten zijn afgestemd op de behoeften van alle huidtypes en leeftijden. Gelaat peeling verwijdert dode cellen, waardoor de huid nog meer kan profiteren van de volgende behandelingen. Het masker, dat één of twee keer per week wordt aanbevolen, is een verwenbehandeling voor uw huid en geeft direct zichtbare resultaten en helpt de effecten van Gerard's specifieke producten te optimaliseren.

50 YEARS OF BEAUTY

50 YEARS OF BEAUTY

| PREBIOTISCH

De limited editie verjaardagslijn. 50 jaar van excellentie, doorheen traditie en innovatie. Een capsule collectie van cult producten voor gelaat en lichaam die actieve bestanddelen van het verleden en het heden samenbrengt in een nieuwe anti-veroudering formule, met de kracht van jarenlange wetenschappelijke innovatie en onderzoeken.

SUNLINE

SUNLINE

| SEA & SKIN FRIENDLY SUNLINE

Maximale bescherming, minimum omgevingsimpact. Een compleet gamma van waterproof en breed spectrum UVA-UVB beschermers voor het voorkomen en contrasteren van zonneschade en de zichtbare tekens van cutane lichtveroudering, die tegelijkertijd een stralende, uniforme en langdurige bruining garandeert. 

Sea&Skin Friendly formule vrij van Oxybenzone, Octinoxate, Octocrylene, Silicone en Petrolaten.

MOOD MASKS

MOOD MASKS

| 5 MASKERS, 5 EFFECTEN, 5 EMOTIES OM TE ERVAREN OP UW HUID

Gerard's nodigt u uit om wat tijd te wijden aan uw schoonheid en innerlijke welzijn met 5 buitengewone mono-dosis maskers die tegelijkertijd voor huid en geest zorgen.
Deze specifieke masker behandelingen, rijk aan actieve en hoogst uitvoerende principes die in staat zijn het gezicht haar pracht en jeugd terug te herladen, zijn verrijkt met een zorgvuldig ontwikkelde aromatherapie die uw humeur zal verbeteren.
Laat uw zintuigen genieten en herontdek de schoonheid van uw gezicht.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

| DE PERFECTE PARTNERS VAN SCHOONHEID EN WELZIJN

Gerard's doel is altijd een complete benadering van schoonheid geweest en, om de effectiviteit van elke esthetische behandeling van gelaat of lichaam te vergroten, heeft het een compleet assortiment van uiterst pure en efficiënte voedingssupplementen ontwikkeld voor een diep en tastbaar welzijn. U kunt rekenen op onze natuurlijke oplossingen, synergetische combinaties van zorgvuldig geselecteerde fytotherapeutische extracten, samengesteld om aan alle behoeften te voldoen.