Gelaat

 

Mini-gelaatsverzorging 60' (korte verzorging aangepast aan het huidtype)

Ideaal voor jonge huidjes en voor mensen die weinig tijd willen/kunnen investeren in een gelaatsverzorging. De verzorging wordt steeds aangepast aan de behoefte van uw huid.

Basic 90' (voedend, hydraterend)

Basisbehandeling voor de normale, gevoelige en vochtarme huid. Voor de huid met neiging tot uitdroging en die beginnende expressielijntjes vertoont.
Het hydrateert diep, herstelt de hydrolipide barrière, versterkt en maakt de weefsels soepel met anti-oxidant werking.

Puresense 60' (zuiverend, matterend, anti-imperfecties)

Dit “7 acties” systeem is speciaal ontwikkeld om het verhelpen van: cutane imperfecties, doffe en glimmende huid, oneffen huidstructuur, verwijde poriën, kleine vlekken en mee-eters. Het reguleert de serum productie, verzacht irritaties en roodHeden veroorzaakt door acne. Deze behandeling maakt de textuur van de huid glad en bevordert de celvernieuwing, en zorgt zo voor een uniforme en vlekkeloze teint.

Calmsense 90’(gevoelige, reactieve en roodheid-of couperosegevoelige huidtypes)

Intensieve anti-roodheden behandeling die een aangenaam gevoel van welzijn biedt. Voor reactieve, gevoelige of couperose huidtypes diep herstructurerend.
Het natuurlijk afweersysteem herstellen, welke de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf beschermt en verlicht de psychosomatische reacties veroorzaakt door stressvolle situaties, zichtbaar wijdverspreide roodhuiden verminderend
Directe verlichting bij jeuk, stekend en branderig gevoel. Helpt de huid diep te hydrateren en te kalmeren. Herstel van natuurlijke gezonde huidskleur.

Magic Honey Face 90' (verfrissend, hydrateren)

Dit is een snelle en functionele behandeling om de huid van je gelaat te verwennen. Zeer effectieve, multifunctionele behandeling van welzijn voor de droge, gestresste, verstikte, niet elastische, ondervoede huid. Functie: Maakt de huid zijdezacht en glad. Brengt de verdeling van de melanine in evenwicht om zo de huid voor te bereiden op blootstelling aan de zon.

Lift intense 90' (glad maken, liften, hydrateren)

Deze behandeling heeft een dubbele intensieve werking: liftend – voor de huid met de eerste verouderingsverschijnselen – en direct antistress effect – voor de jongere huid. Door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren, worden tekenen van vermoeidheid verwijdert alsook kleine rimpeltjes, met een direct en langdurig liftend effect.

Vitaminic mask 90' (verhelderend, verkwikkend, zuurstof opname verbeterend)

Intensieve verkwikkende behandeling, ideaal door de verstikte, gevoelige en gedevitaliseerde huid. De krachtige mix van vitamine A en C neutraliseren snel de schadelijke werking van vrije radicalen en bevorderen de celvernieuwing. De huid ziet er zichtbaar vernieuwd en zuurstofrijk uit. De teint wordt uniformer en ziet er frisser uit.

Re-white age control 90' (anti-vlekken, uniform makend, verhelderend, anti-aging)

Re-White Age Control is het nieuwste generatie systeem voor gelaat, hals en decolleté, ontwikkeld als effectief antwoord op huidverkleuring en huidvlekken veroorzaakt door zon, huidveroudering of incorrecte levensstijl. Dankzij de synergetische werking van de kostbare ingrediënten, minimaliseert en vermindert het de intensiteit van de huidverkleuring vanaf de allereerste sessie, egaliseert de huidtint, maakt deze homogeen en stralend, en verzekerd een buitengewoon globaal anti-age effect, bij eender welke leeftijd.

DNA veil 90' (herstellend, revitaliserend, tegen de eerste rimpels)

De doeltreffende oplossing om de eerste tekenen van veroudering op het gezicht aan the pakken: fijne lijntjes, expressie rimpels, verlies aan tonus en een doffe huid. De combinatie van elastine en marine DNA voorziet de huid van een boost aan vitaliteit en versnelt het cellulaire herstelproces, helpt om zichtbaar rimpels te verminderen en herdefinieert de contouren van het gezicht.

Eye define 90' (hydraterend, anti-rimpel, ontzwellend)

De Gerard’s behandeling welke gefocust is voor het verminderen van rimpels en zwellingen van de oogleden en de perioculaire zone. Naast de intens hydraterende, ontzwellende en elasticiteit verbeterende eigenschappen, bevat het speciale oogmasker welke gebruikt wordt in deze behandeling een specifieke samenstelling op basis van o.a. Marine Elastine en Sesaflash, voor een onmiddellijk lifting met een Botox-vergelijkbaar gevoel.
Ook geschikt voor heren.

Gold infusion 90' (in geval van dehydratatie, rimpels en tekens van huidverslapping)

 

Gold Infusion is een buitengewone herstructurerende gezichts- behandeling die de vitaliteit en turgor van de huid herstelt. De speciale actieve ingrediënten zoals Collageen, Elastine en Hyaluronzuur werken in synergie voor een langdurige hydratatie, lifting van de weefsels en maakt het gezicht stralend, door de tekenen van veroudering te vervagen. Bladgoud geeft een stralende teint en werkt als een algemene filter.
Ook geschikt voor heren.

Platinum 90' (Voor alle huidtypes. In het bijzonder de huiden met tekens van veroudering en in geval van huidverslapping)

 

Ideaal als intense ‘coup d’éclat’ behandeling of als preventieve behandeling. Platinum is een zilveren non-woven masker met een exclusief intens liftend en filler effect, met een doeltreffende werking op diepe rimpels en eerste tekens van veroudering dankzij de synergetische regenererende en antioxiderende combinatie van Oxyresveratrol, Okinacea, Blauwe Bessen en Cyclodextérines.
De huid is zichtbaar meer gelift, de contouren meer bijgevuld/verstevigd, de rimpelszijn gladder en de huidtint is stralend.

 

Black Mask 90' (Voor alle huidtypes, in het bijzonder voor gestreste en futloze huiden, voor een intense boost of bij seizoensveranderingen.)

 

Black Velvet maakt gebruik van een revolutionair non-woven zwart masker welke verrijkt is met het prebiotische Actibiome en het hoogst anti-oxiderende Oxyresveratrol met opnieuw compact makende, gladmakende en tonus verbeterende werking voor de weefsels. De prebiotische werking gaat de microbiota van de huid in balans brengen en verbeteren, zodoende zullen alle natuurlijke functies van de huid een boost krijgen en van nature beter functioneren.
De huid is duidelijk stralender en gladder, de teint is uniformer en de weefsels zijn in diepte verstevigd.
Ook geschikt voor heren.

Luxury caviar 90' (globaal anti-aging)

De energie die grijze Kaviaar bevat in zijn zuiverste en meest geconcentreerde vorm wordt in deze behandeling gebruikt, welke ontwikkeld is voor de vochtarme, gestreste, rijpe of vroegtijdig verouderde huid. De chronocosmetische werkzame bestanddelen worden geleidelijk aan vrijgegeven om de celvernieuwing te bevorderen en te stimuleren. Ze helpen rimpels en expressie lijntjes te doen verdwijnen en herdefiniëren de contouren van het gezicht.

Matricol Restore 90' (hydraterend, herstellend, absoluut liftend)

De beste anti-aging behandeling op basis van elastine en collageen in zeer zuivere en geconcentreerde vorm. Dankzij de buitengewone hydraterende, elasticiteit verbeterende en remineraliserende eigenschappen, wordt de huid meteen compacter, steviger en strakker, terwijl rimpels zichtbaar zijn vermindert.

Special MEN 60' (ultieme verzorging voor de man)

Een opwekkende, hetstellende anti-ageing behandeling.
Specifieke behandeling voor de man, geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling herstelt en verstevigt de huid. Tevens is het een goede anti-stress behandeling.
Heb je nood aan een krachtige anti-agingbehandeling voor een meer compacte en gladde huid?
De Eye Define, Gold Inhusion en Black Mask behandeling zijn ook geschikt voor de heren.

#Nofilterbeauty Supreme (anti-aging kuurbehandeling, 3 sessies)

Al vanaf de eerste sessie zijn de effecten zichtbaar en in enkel 3 behandelingen (1x per week), is het resultaat nog intenser en langdurig!
Bovendien zijn de 'filler' effecten revolutionair!
Herwin een prachtig, stralend, stevig, verjongd en bijgevuld gelaat!
Zowel voor de vrouwen als voor de mannen!

Recreage multi-acid complex (huidverbeterende kuurbehandeling, 4 sessies)

Gerard’s laboratoria hebben recreage multi-acid complex ontwikkeld, een innovatief super-perfectionerend programma dat geniet van de regenererende eigenschappen van alpha-hydroxy-zuren en de ultieme epigenetische technologie om het algemene uiterlijk van de huid te veranderen, en haar pracht te herstellen.
Het resurfacing effect van de behandeling wordt uitgevoerd door de triple acid peel complex, die wordt gecombineerd met glycol zuur voor een intens peelende, glad makende en verhelderende werking, huid textuur corrigerend en oppervlakkige vernieuwing  van het epidermis stimulerend.
De ster van de formule is het exclusieve RNAge, een kostbaarepigenetisch actief ingrediënt die de aanmaak van jeugd proteïne stimuleert, voor een complete en nog-nooit-gezien huidvernieuwing.
Zichtbaar vernieuwd en geregenereerd, de huid krijgt een nieuwe stralend uiterlijk en wordt uiterst bestand tegen  schade veroorzaakt door chrono en photo-veroudering.