Gelaat

 

Mini-gelaatsverzorging 60'

Ideaal voor jonge huidjes en voor mensen die weinig tijd willen/kunnen investeren in een gelaatsverzorging. De verzorging wordt steeds aangepast aan de behoefte van uw huid.

Basic 90' (voedend, hydraterend)

Behandeling voor een normale/gevoelige/vochtarme huid. 
Voor de huid met neiging tot uitdroging en die beginnende expressie lijntjes heeft, evenals rimpels. Het hydrateert diep, herstelt de hydrolipide barriere, versterkt en maakt de weefsels soepel met een anti oxidant werking, en voorkomt de vorming van nieuwe rimpels.

Balancing 90' (matterend)

Normaliserende en matterende behandeling voor de vette/gecombineerde huid.
Voor een hyper seborré en vette huid. Het normaliseert en brengt de talgafscheiding in evenwicht met een anticongestie, talg absorberende werking, terwijl hij de huid matteert.

Puresense 60' (zuiverend, matterend, anti-imperfecties)

Dit “7 acties” systeem is speciaal ontwikkeld om het verhelpen van: cutane imperfecties, doffe en glimmende huid, oneffen huidstructuur, verwijde poriën, kleine vlekken en mee-eters. Het reguleert de serum productie, verzacht irritaties en roodHeden veroorzaakt door acne. Deze behandeling maakt de textuur van de huid glad en bevordert de celvernieuwing, en zorgt zo voor een uniforme en vlekkeloze teint.

Calmsense 90’(gevoelige, reactieve en roodheid-of couperosegevoelige huidtypes)

Intensieve anti-roodheden behandeling die een aangenaam gevoel van welzijn biedt. Voor reactieve, gevoelige of couperose huidtypes diep herstructurerend.
Het natuurlijk afweersysteem herstellen, welke de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf beschermt en verlicht de psychosomatische reacties veroorzaakt door stressvolle situaties, zichtbaar wijdverspreide roodhuiden verminderend
Directe verlichting bij jeuk, stekend en branderig gevoel. Helpt de huid diep te hydrateren en te kalmeren. Herstel van natuurlijke gezonde huidskleur.

Magic Honey Face 90' (verfrissend, hydrateren)

Dit is een snelle en functionele behandeling om de huid van je gelaat te verwennen. Zeer effectieve, multifunctionele behandeling van welzijn voor de droge, gestresste, verstikte, niet elastische, ondervoede huid. Functie: Maakt de huid zijdezacht en glad. Brengt de verdeling van de melanine in evenwicht om zo de huid voor te bereiden op blootstelling aan de zon.

Lift intense 90' (glad maken, liften, hydrateren)

Deze behandeling heeft een dubbele intensieve werking: liftend – voor de huid met de eerste verouderingsverschijnselen – en direct antistress effect – voor de jongere huid. Door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren, worden tekenen van vermoeidheid verwijdert alsook kleine rimpeltjes, met een direct en langdurig liftend effect.

Vitaminic mask 90' (verhelderend, verkwikkend, zuurstof opname verbeterend)

Intensieve verkwikkende behandeling, ideaal door de verstikte, gevoelige en gedevitaliseerde huid. De krachtige mix van vitamine A en C neutraliseren snel de schadelijke werking van vrije radicalen en bevorderen de celvernieuwing. De huid ziet er zichtbaar vernieuwd en zuurstofrijk uit. De teint wordt uniformer en ziet er frisser uit.

Re-white age control 90' (anti-vlekken, uniform makend, verhelderend, anti-aging)

Re-White Age Control is het nieuwste generatie systeem voor gelaat, hals en decolleté, ontwikkeld als effectief antwoord op huidverkleuring en huidvlekken veroorzaakt door zon, huidveroudering of incorrecte levensstijl. Dankzij de synergetische werking van de kostbare ingrediënten, minimaliseert en vermindert het de intensiteit van de huidverkleuring vanaf de allereerste sessie, egaliseert de huidtint, maakt deze homogeen en stralend, en verzekerd een buitengewoon globaal anti-age effect, bij eender welke leeftijd.

SoySoy Jaluractive 90' (zuurstof verbeterend, anti-oxiderend, bijvullend)

Deze zuurstof verbeterende en bijvullende behandeling werkt op twee verschillende niveaus. Dankzij Soja Isoflavonen, werkt het aan het oppervlak om de natuurlijke weerstand van de huid te ondersteunen en een meer heldere en egale teint te herstellen; dankzij Hyaluronzuur, dringt het door tot in de diepere lagen, verstrekt het een langdurige hydratatie, welke helpt de compactheid van de huid van het gezicht te verbeteren en te behouden.

DNA veil 90' (herstellend, revitaliserend, tegen de eerste rimpels)

De doeltreffende oplossing om de eerste tekenen van veroudering op het gezicht aan the pakken: fijne lijntjes, expressie rimpels, verlies aan tonus en een doffe huid. De combinatie van elastine en marine DNA voorziet de huid van een boost aan vitaliteit en versnelt het cellulaire herstelproces, helpt om zichtbaar rimpels te verminderen en herdefinieert de contouren van het gezicht.

Eye define 90' (hydraterend, anti-rimpel, ontzwellend)

De Gerard’s behandeling welke gefocust is voor het verminderen van rimpels en zwellingen van de oogleden en de perioculaire zone. Naast de intens hydraterende, ontzwellende en elasticiteit verbeterende eigenschappen, bevat het speciale oogmasker welke gebruikt wordt in deze behandeling een specifieke samenstelling op basis van o.a. Marine Elastine en Sesaflash, voor een onmiddellijk lifting met een Botox-vergelijkbaar gevoel.

Gold infusion 90' (de pracht van goud om uw huid een nieuwe jeugd te geven)

Gold Infusion is de buitengewoon herstructurerende gelaat behandeling. De speciale actieve ingrediënten zoals Collageen, Elastine, Hyaluronzuur en bladgoud werken in synergie voor langdurige hydratatie, lifting van de weefsels en een stralende teint, welke tekens van veroudering vervagen.

Luxury caviar 90' (globaal anti-aging)

De energie die grijze Kaviaar bevat in zijn zuiverste en meest geconcentreerde vorm wordt in deze behandeling gebruikt, welke ontwikkeld is voor de vochtarme, gestreste, rijpe of vroegtijdig verouderde huid. De chronocosmetische werkzame bestanddelen worden geleidelijk aan vrijgegeven om de celvernieuwing te bevorderen en te stimuleren. Ze helpen rimpels en expressie lijntjes te doen verdwijnen en herdefiniëren de contouren van het gezicht.

Matricol Restore 90' (herstellend, absoluut liftend)

De beste anti-aging behandeling op basis van elastine en collageen in zeer zuivere en geconcentreerde vorm. Dankzij de buitengewone hydraterende, elasticiteit verbeterende en remineraliserende eigenschappen, wordt de huid meteen compacter, steviger en strakker, terwijl rimpels zichtbaar zijn vermindert.

Special MEN 70' (ultieme verzorging voor de man)

Een opwekkende, hetstellende anti-ageing behandeling.
Specifieke behandeling voor de man, geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling herstelt en verstevigt de huid. Tevens is het een goede anti-stress behandeling.

#Nofilterbeauty (anti-aging kuurbehandeling, 3 sessies)

De belofte van een onmiddellijk ongelooflijk verjongd gezicht, zonder make-up, zonder filters: #Nofilterbeauty is geboren, het innovatieve driefasensysteem dat het gezicht vanaf de eerste sessie het uiterlijk van een jongere huid kan geven.
De behandeling maakt gebruik van de nieuwste generatie technologie en actieve ingrediënten uit drie wonderlijke instant-actiemaskers, met buitengewone resultaten op de tekenen van veroudering, rimpels, stevigheid en helderheid van de teint.

Recreage multi-acid complex (4 sessies)

Gerard’s laboratoria hebben recreage multi-acid complex ontwikkeld, een innovatief super-perfectionerend programma dat geniet van de regenererende eigenschappen van alpha-hydroxy-zuren en de ultieme epigenetische technologie om het algemene uiterlijk van de huid te veranderen, en haar pracht te herstellen.
Het resurfacing effect van de behandeling wordt uitgevoerd door de triple acid peel complex, die wordt gecombineerd met glycol zuur voor een intens peelende, glad makende en verhelderende werking, huid textuur corrigerend en oppervlakkige vernieuwing  van het epidermis stimulerend.
De ster van de formule is het exclusieve RNAge, een kostbaarepigenetisch actief ingrediënt die de aanmaak van jeugd proteïne stimuleert, voor een complete en nog-nooit-gezien huidvernieuwing.
Zichtbaar vernieuwd en geregenereerd, de huid krijgt een nieuwe stralend uiterlijk en wordt uiterst bestand tegen  schade veroorzaakt door chrono en photo-veroudering.